Byte och Retur

Vi på Laddaren.nu strävar efter att du ska vara helt nöjd med dina inköp hos oss. Om du av någon anledning behöver byta eller returnera en produkt, är vi här för att hjälpa dig.

Returer

Om du inte är helt nöjd med din produkt har du möjlighet att returnera den inom 30 dagar från inköpsdatumet för återbetalning eller byte. Var vänlig notera att produkten måste vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick för att kvalificera för retur. För att starta en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på info@laddaren.nu och ange ditt ordernummer samt skälet till returen. Vi kommer att guida dig genom returprocessen och förse dig med en returfraktsedel om så krävs.

Byte

Om du behöver byta en produkt mot en annan modell eller färg, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att ordna detta. Vi erbjuder kostnadsfri returfrakt för byte av produkter inom 30 dagar från inköpsdatumet.

Skicka din retur väl paketerad till

Electrohouse Sweden AB
Rocent köpcentrum
Adlerfeltsväg 4
213 65 Malmö

När vi mottagit din retur kommer vi att behandla den så snabbt som möjligt och återbetala ditt köpbelopp eller skicka ut det nya produkten för byte.

Om du har några ytterligare frågor angående våra retur- och bytespolicyer, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Vi tackar dig för förtroendet att handla hos Laddaren.nu och ser fram emot att hjälpa dig med dina behov.