FAQ

0.0

0

1. Vilka typer av mobilladdare erbjuder ni?
 1. Vi erbjuder ett brett utbud av mobilladdare
  billaddare
  micro-USB laddare
  USB-C laddare
  USB-laddare
  trådlösa laddare
2. Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar vanligtvis betalningar med Mastercard och Visa. Mer information om tillgängliga betalningsmetoder finns i vår kassa.

3. Hur lång tid tar det att leverera min beställning?

Leveranstiden varierar beroende på din plats och vald leveransmetod. Normalt sett tar det mellan 2 till 7 arbetsdagar för standardleveranser.

4. Vad är er returpolicy?

Vi erbjuder en returpolicy på 30 dagar från inköpsdatumet för oanvända och oskadade produkter. För fullständiga detaljer, vänligen läs vår returpolicy

5. Hur kan jag kontakta er om jag har frågor eller problem med min beställning?

Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på info@laddaren.nu eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på webbplatsen. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar under arbetsveckan.

6. Erbjuder ni företagsrabatter för stora beställningar?
Ja, vi erbjuder företagsrabatter för stora beställningar. Kontakta vår försäljningsavdelning för att diskutera dina specifika behov och få en offert.
7. Kan jag spåra min beställning?
Ja, när din beställning har skickats får du ett spårningsnummer via e-post. Använd detta spårningsnummer för att följa din leverans direkt på vår webbplats eller på transportföretagets webbplats.
8. Vilka är era öppettider för kundtjänst?
Vår kundtjänst är tillgänglig för att hjälpa dig måndag till fredag från 09:00 till 18:00. Vi är stängda under helger och helgdagar.