Välkommen till Laddaren.nu!

På Laddaren.nu erbjuder vi ett brett sortiment av mobilladdare för alla behov. Med över 400 olika varianter i vårt sortiment är vi stolta över att kunna erbjuda allt från billaddare och micro-USB laddare till de senaste USB-C och trådlösa laddarna. Vi är passionerade för att hålla dig uppkopplad och redo för dagen, oavsett var äventyret tar dig.

Lite om oss

Grundat 2016 och baserat i hjärtat av Malmö, är Laddaren.nu din dedikerade onlinebutik för högkvalitativa mobilladdare till oslagbara priser. Vi brinner för att erbjuda den bästa kvaliteten till det bästa priset, och vår expertis inom laddarteknik gör oss till din ultimata destination för allt laddarrelaterat.

Vi är stolta över att vara en renodlad onlinebutik, vilket innebär att vi kan erbjuda dig det bästa urvalet och de bästa priserna utan de onödiga kostnaderna för en fysisk butik. Vår exklusiva fokus på mobilladdare ger oss möjlighet att specialisera oss och erbjuda dig den bästa servicen inom denna nisch.

Lägsta pris garanti

Vi på Laddaren.nu är fast beslutna att erbjuda dig de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Om du skulle hitta samma produkt billigare någon annanstans, tveka inte att kontakta oss. Vi matchar gärna priset för att säkerställa att du alltid får det bästa värdet hos oss.

Tack för att du valde Laddaren.nu för dina laddarbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig hålla dina enheter laddade och redo för varje äventyr!